← terug naar nieuws overzicht

Bijeenkomst 24 juni met Arie Slob

10-06-2015

Foto: Rufus de Vries / ChristenUnie

Foto: Rufus de Vries / ChristenUnie


Al ruim een jaar is GIDSnetwerk bezig zich te vestigen in Waddinxveen. Niet met als doel wéér een nieuwe stichting te zijn, maar om werkelijk verandering te brengen. Wij geloven in een vitale samenleving, die wordt onderhouden door mensen die samenwerken. GIDSnetwerk Waddinxveen brengt mensen samen verder.

Na een periode van voorbereiden, contacten leggen en plannen ontwikkelen zijn we klaar voor een volgende stap. Daarom organiseert GIDSnetwerk Waddinxveen een verdiepende avond over de meerwaarde van een vitale lokale samenleving.

Sprekers
Arie Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie, zal deze avond spreken over zijn visie op de samenleving en ervaringen delen. Martijn Vroom, wethouder in Waddinxveen, zal ons meenemen in de huidige situatie van onze lokale samenleving. Daarnaast zal GIDSnetwerk haar plannen presenteren en nodigen we u uit hierin mee te denken én te doen.

Netwerk
Het belooft een bijzonder interessante en interactieve avond te worden. Naast de sprekers is er natuurlijk ruimte om nieuwe contacten te leggen. We breiden ons netwerk graag uit, dus neem gerust iemand mee. We hopen u te ontmoeten, graag tot dan!

Praktische informatie
24 juni 2015 | Inloop: 19:30u. | Start programma: 20:00u.
Cultuurhuys De Kroon (Gouweplein 1, 2741 MW Waddinxveen)

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@gidsnetwerkwaddinxveen.nl